Enoturisme

LaFou Celler

lafou1lafou2lafou3

Garnatxa i territori defineixen l’estil únic dels vins de LaFou, celler ubicat a una casa senyorial del s. XVIII a la Plaça Major del poble.

LaFou persegueix trobar l’essència de la Terra Alta a través de la garnatxa, i es busca aconseguir la màxima esplendor dels seus vins a través dels processos d’elaboració que millor expressin la profunditat, identitat i expressivitat del territori.

Botiga: Dissabtes 10:00 a 13:00; Visites: Trucar al 646850277
Pl. Catalunya, 34
646850277
Català, Castellà, Anglès
8€ - Visita guiada per Ca Figueres, una preciosa casa senyorial del segle XVIII on s’hi elaborava oli i vi. Per les instal·lacions del celler, equipat amb la tecnologia més avantguardista. I finalitzant amb un tast maridat de 2 vins. Duració: 1h30’ apròx.
LAFOU DE BATEA: Robert Parker (USA) 94 punts, Tim Atkin (UK) 94 punts, Berliner Weintrophy - Berliner d'Or, Guía Peñín de Los Vinos de España - 92 punts, Sélections Mondiales des Vins Canada - Medalla d'Or
LAFOU ELS AMELERS: Robert Parker (USA) 92 punts, Tim Atkin (UK) 92 punts, Grenaches du Monde - Gran Medalla d'Or, Premios Zarcillo - Zarcillo d'Or, Guia de Vins de Catalunya - Top wine 9.57 punts
LAFOU EL SENDER: Guía Proensa de Los Mejores Vinos de España - 93 punts, Tim Atkin 2013 (UK) - 91 punts
Lloguer de les instal·lacions per a celebracions i banquets Jornades per a empreses Esdeveniments gastronòmics

Vins La Botera

Som un celler que produeix vins dels fruits de les vinyes dels seus socis.Un celler tradicional que aposta per la qualitat i la autenticitat

Vins Algars

Celler familiar del 1940, des del 2009 dedicat exclusivament a la producció de vins ecològics de vinyes pròpies i varietats autòctones.

Celler Batea

El Celler Batea es fundà l'any 1961, actualment té 212 socis i comercialitzem el nostre vi al mercat català i l’exportació.

Vins Andreu Roca

El celler Andreu roca vaque es troba a Batea, va ser fundat l´ any 1950 pel meu avi Joaquim Roca Santjuan,

Altavins Viticultors

Altavins és un celler que es troba dins de la DO Terra Alta on es produeixen vins fins, distingits per l’essència de les varietats tradicionals i elaborats seguint la cultura vitivinícola de la zona. Coneixes la tradició mil•lenària i les històries que s’amaguen en els 75 cl d’una ampolla de vi? Vine i descobreix-los!

LaFou Celler

Garnatxa i territori defineixen l’estil únic dels vins de LaFou, celler ubicat a una casa senyorial del s. XVIII a la Plaça Major del poble.

Viticultors Bateans

Celler situat a les a fores del poble on s'elebora la produccio dels seus socis

Celler Piñol

Celler familiar dedicat a l'elaboració de vins de gran qualitat. Vinyes pròpies i cultiu ecològic.

Celler Vilanova

Celler fundat l' any 1942, de trajectòria familiariar i amb un recorregut de reformes i evolució del celler.

Celler Tarroné

Celler familiar amb historia i tradició. La innovació i la forma de fer de la nostra gent gran otorguen personalitat i singularitat als nostres vins.

Celler Herència Altés

Jugant entre les vinyes, olors a inicis de tardor, aroma de vi perfuma els carrers del poble. Legat d'un avi tant important en la meva vida.

7 Magnífics

LLOCS SINGULARS I VINYES ÚNIQUES Història i futur. Una descoberta apassionant del vi i la seva gent.

Celler Alimara

Celler Alimara és un celler familiar, propietat de la família McLeod d’Escòcia. Es dedica a la producció de vins artesans elaborats a partir de les vinyes de Mas de Cabrera, cuidades amb molta cura. Ofereixen vins de les gammes “Llumí” i “El Senyal”, que mostren les millors varietats i estils locals.

Celler Arrufí

Fa dècades que la família Arrufí ens dediquem al cultiu de la vinya a Batea, però la idea de produir el nostre propi vi tot respectant la biodiversitat del territori no neix fins l’any 2008 quan decidim ser capdavanters a la zona i apostar pel cultiu ecològic.

Celler Rialla

Rialla neix de la il·lusió de tres joves emprenedors per transformar la felicitat en forma de vi.